Logo TRI-EDRE TRI-EDRE's forum
Clone X Technical Support


Forum Index | Post New Topic | Search | Help | Log In | Register

» Forum Index » Clone X Technical Support » Topic: Clone X fails to launch

Posted on 07/03/08 5:37:29 PM
Michael Maddux
*
Posts: 1

Reply
Clone X fails to launch
I just purchased Clone X and DLed it. I open the .dmg file and copy the applicatoin to my application folder. I launch it. Nothing happens.

no application window... nothing. I try and open the Manual fromt he alias in the .dmg file... again nothing happens. My HD is failing and I need this to work!!! Please help. I just spent US $50 for a application that does nothing thus far.




Sincerely,


Michael Maddux

PS. Ran the app from Darwin...

"
Last login: Fri Mar 7 08:34:11 on console
Welcome to Darwin!
/Applications/Clone\ X\ 3.app/Contents/MacOS/Clone[ur:~] michaelm% /Applications/Clone\ X\ 3.app/Contents/MacOS/Clone\ X\ 3; exit
dyld: /Applications/Clone X 3.app/Contents/MacOS/Clone X 3 Undefined symbols:
/Applications/Clone X 3.app/Contents/MacOS/Clone X 3 undefined reference to .objc_class_name_NSCalendar expected to be defined in Foundation
Trace/BPT trap
logout
[Process completed]
"



Posted on 07/03/08 7:04:15 PM
_Gilles
Moderator
Posts: 382

Reply


Re: Clone X fails to launch
Hello,

ran the application from Darwin? What do you mean?
If you do not have a login window launch it wil not work....
In Addition, as far as i can see in the log you wrote, your System is damaged.

You should install a Mac OS X on an other disk (for example a Firewire disk) and launch Clone X from there...

Sincerely

Back

[ To post a reply, please Log In or Register ]

Powered by SimpleForum Pro 4.6.2